- Jeg er opptatt av å utfordre det vi gjør i dag og måten vi leverer tjenestene på. Vi må tørre å løfte blikket i fellesskap, innledet kommunedirektør Marianne Stokkereit Aasen.
Kommunedirektøren la vekt på behovet for bedre møteplasser for innbyggerne.
- Hva om vi blir flinkere som idéfangere? Vi må kunne ta imot ideer og vise at noe skjer, sa innovasjons- og endringsguide Mette Holand.
Idéen om innbyggerlaber i Midsund, Molde og Eidsvåg har utspring i arbeidet med Smart Molde. Forsamlinga fikk blant annet høre om Hamar kommune, som har snudd negativ sentrumsutvikling til noe positivt gjennom blant annet å satse på innbyggerlab.
Alle innspillene som kom inn tas med videre i arbeidet med utviklingen av innbyggerlabene.
Miniseminaret ble arrangert av kulturbyggingsgruppa i Molde kommune.
Dersom du har innspill til arbeidet med innbyggerlab eller vil vite mer, er det bare å ta kontakt med innovasjons- og endringsguide i Molde kommune, Mette Holand.
Les mer om arbeidet med innbyggerlab i Molde kommune
Sigrid Solhjell fra Romsdal vgs, kommunedirektør Marianne Stokkereit Aasen og Marius Smørdal fra Molde ungdomsråd var veldig fornøyde med miniseminaret.
Innovasjons- og endringsguide Mette Holand orienterte om status i arbeidet med å etablere innbyggerlaber i Molde kommune.
Kommunedirektør Marianne Stokkereit Aasen og resten av strategisk ledergruppe ser frem til at Molde kommune får nye arenaer for innbyggerdialog både i Midsund, Molde og Eidsvåg.
Hva legger du i et godt byliv/bygdeliv? Og hva er gruppas beste råd for en god innbyggerlab?
Hvilke funksjoner eller aktiviteter kan skape mer samarbeid og samhandling? Resultatet av gruppearbeidet tas med videre i prosessen.