Kontakt oss

Kontakt oss

Det er mange måter å komme i kontakt med Smart Molde på. Ta gjerne kontakt med en av oss som jobber i Smart Molde. 

Mette Jane Holand er innovasjons- og endringsguide i Molde kommune. Mette brenner for utvikling av samfunn, organisasjoner og individ, der bærekraft, teknologi og samskaping er drivere. Gjennom rollen som Smart Molde koordinator arbeider hun operativt og resultatorientert gjennom prosjektporteføljen til Smart Molde.

E-post: mette.holand@molde.kommune.no

Celine Berggreen-Clausen er seniorrådgiver innenfor Smarte Byer og Samfunn på forsknings- og innovasjonsselskapet Smart Innovation Norway. I tett samarbeid med kommuner, næringsliv, akademia og sivilsamfunnet leder og støtter Celine norske smartby-programmer og prosjekter innenfor energieffektivisering, digitalisering, bærekraft og innovasjon. Hun har tidligere ledet smartby-programmene i Malmø og Helsingborg i Sverige.

E-post: celine.berggreenclausen@smartinnovationnorway.com

Webinar og workshop 

Med jevne mellomrom arrangerer vi webinarer og workshops som det er mulig å delta på. Her kan du komme med idéer og innspill, og delta i diskusjonen om de aktuelle temaene. Følg med på siste nyheter og i sosiale medier for å finne ut hva som skjer i Smart Molde fremover. 

Smart Molde i sosiale medier 

Har du en idé eller innspill til Smart Molde? 

Fyll inn skjemaet i lenken for å komme med innspill til Smart Molde. 

Har du en idé eller innspill til Smart Molde?

Kontakt

Mette Jane Holand
innovasjon- og endringsguide
E-post
Mobil 900 17 957
Celine Berggreen-Clausen
senior advisor smart cities & communities
E-post
Mobil 467 00 138

Smart Innovation Norway